Η τεχνοτροπία της πατητής τσιμεντοκονίας

πατητής τσιμεντοκονίας

Η τεχνοτροπία της πατητής τσιμεντοκονίας


Η εταιρεία μας, εκμεταλλευόμενη την πολυετή γνώση της στην παραγωγή υλικών υψηλής ποιότητας ασχολείται και με την τεχνοτροπία της πατητής τσιμεντοκονίας,

η οποία διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, προσφέρει υψηλή αισθητική και προσδίδει την μοναδικότητα της χειροποίητης κατασκευής. Η πατητή τσιμεντοκονία διαθέτει ευρύ πεδίο εφαρμογής σε επιφάνειες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Ενδεικτικά αναφέρονται: δάπεδα, επενδύσεις τοίχων, κλίμακες, λουτρά, κτιστές μπανιέρες και νιπτήρες, πάγκοι, πισίνες και περιμετρικοί χώροι αυτών, κ.α.

Μπορεί να εφαρμοσθεί, με την κατάλληλη προετοιμασία, σε κάθε τύπο οριζόντιας και κάθετης επιφάνειας όπως σκυρόδεμα, τοιχοποιία, σοβά, μάρμαρο, πλακάκι, γυψοσανίδα, ξύλο, γυαλί, ακόμα και σε μεταλλικές επιφάνειες.

Η τελική επιφάνεια μπορεί να είναι λεία ή ανάγλυφη, ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου σας. Στο τελευταίο στάδιο της εφαρμογής η επιφάνεια σφραγίζεται και αδιαβροχοποιείται. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της πατητής τσιμεντοκονίας είναι η ιδιαίτερα σκληρή και ανθεκτική επιφάνεια που προσφέρει, γεγονός το οποίο οφείλεται στα βασικά συστατικά της. Αναλλοίωτοι παραμένουν και οι χρωματισμοί οι οποίοι δεν αλλοιώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Η τεχνοτροπία της πατητής τσιμεντοκονίας αποτελεί ένα συνδυασμό υψηλής αισθητικής και μεγάλης αντοχής, καθιστώντας την ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του αρχιτέκτονα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα απαραίτητα για την εφαρμογή υλικά είναι μη τοξικά και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.