ΤΕΜΝΟΝ Προϊόντα για σταμπωτά δάπεδα


Σκληρυντικά χρώματα

TEMNON Προϊόντα

Ιδιότητες:
Το σκληρυντικό έγχρωμο κονίαμα είναι ένα έτοιμο προϊόν για το χρωματισμό και τη σκλήρυνση δαπέδων σκυρόματος. Εφαρμόζεται πάνω σε φρεσκοϊσοπεδωμένο υγρό σκυρόδεμα, τόσο σε βιομηχανικές και εμπορικές όσο και σε οικιστικές εκτάσεις. Αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένο μίγμα διοξειδίου του πυριτίου, κονιορτοποιημένες αλκαλικές ανόργανες χρωστικές ουσίες και άλλα υλικά με κρυφή πατέντα, που βελτιώνουν τις ιδιότητες της επεξεργασμένης τσιμεντένιας επιφάνειας. Το σκληρυντικό χρώμα αυξάνει την ένταση του χρώματος και την αντοχή και συνδράμει στην αποφυγή δαπανών για περαιτέρω χρωματισμούς.

περισσότερα…


 

Επικαλυπτική σκόνη – σκόνη απεμπλοκής

TEMNON Προϊόντα

Ιδιότητες:
Το προϊόν περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο μέσο απελευθέρωσης που δημιουργεί ένα φράγμα υγρασίας μεταξύ των καλουπιών και του υγρού σκυροδέματος, διευκολύνοντας την απεμπλοκή των καλουπιών. Είναι ένα ξηρό υλικό που εφαρμόζεται άμεσα πάνω από το σκληρυντικό χρώμα πριν από τη σήμανση. Περιέχει χρωστικές ουσίες, εκτός από το διάφανο το οποίο δεν αφήνει κανένα ίχνος. Αποκλειστικά για χρήση σε σκυρόδεμα.

περισσότερα…


 

Clear Seal Α-20

TEMNON Προϊόντα

Ιδιότητες:
Το Clear Seal Α-20 είναι μια θερμοπλαστική ακρυλική ρητίνη βασισμένη σε διαλύτη σχεδιασμένη έτσι ώστε να παράσχει μια διεισδυτική στεγανοποιητική επίστρωση πάνω σε επιφάνειες σκυροκονιάματος. Όταν το προϊόν διεισδύει κλείνει ερμητικά κάθε ξένη ουσία όπως γράσο, λάδι, υγρασία κ.λ.π. Το προϊόν είναι διάφανο όπως το καθαρό νερό και εξαιρετικά ανθεκτικό στον αποχρωματισμό που ενδέχεται να προκληθεί από τις θαμπές υπεριώδεις ακτίνες φωτός και σε φθορές, όπως παραμορφώσεις και γδαρσίματα.

περισσότερα…


 

Clear Seal Α-25

TEMNON Προϊόντα

Ιδιότητες:
Το Clear Seal Α-25 είναι μια θερμοπλαστική ακρυλική ρητίνη βασισμένη σε διαλύτη σχεδιασμένη έτσι ώστε να παράσχει μια διεισδυτική στεγανοποιητική επίστρωση πάνω σε επιφάνειες σκυροκονιάματος. Όταν το προϊόν διεισδύει κλείνει ερμητικά κάθε ξένη ουσία όπως γράσο, λάδι, υγρασία κ.λ.π. Το προϊόν είναι διάφανο όπως το καθαρό νερό και εξαιρετικά ανθεκτικό στον αποχρωματισμό που ενδέχεται να προκληθεί από τις θαμπές υπεριώδεις ακτίνες φωτός και σε φθορές, όπως παραμορφώσεις και γδαρσίματα.

περισσότερα…


 

Ίνες Πολυπροπυλενίου

 

TEMNON Προϊόντα

Ιδιότητες:
Είναι σε αραχνοειδές σχήμα συγκεκριμένου μοριακού βάρους. Αναμειγνύονται στο μπετόν σε αναλόγια από 0,6-0,9χλγ./μ3 και κατανέμονται ομοιόμορφα μέσα σε αυτό. Βασική τους ιδιότητα είναι η ενίσχυση του σκυροδέματος δημιουργώντας τριαξονικό οπλισμό

περισσότερα…


 

Εργαλεία

TEMNON Προϊόντα