Επικαλυπτική σκόνη – σκόνη απεμπλοκής – τοίχου


Επικαλυπτική σκόνη - σκόνη απεμπλοκής - τοίχου

Επικαλυπτική σκόνη – σκόνη απεμπλοκής

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
Το προϊόν περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο μέσο απελευθέρωσης που δημιουργεί ένα φράγμα υγρασίας μεταξύ των καλουπιών και του υγρού σκυροδέματος, διευκολύνοντας την απεμπλοκή των καλουπιών. Είναι ένα ξηρό υλικό που εφαρμόζεται άμεσα πάνω από το σκληρυντικό χρώμα πριν από τη σήμανση. Περιέχει χρωστικές ουσίες, εκτός από το διάφανο το οποίο δεν αφήνει κανένα ίχνος. Αποκλειστικά για χρήση σε σκυρόδεμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 
Όλη η τριγύρω περιοχή πρέπει να προστατευθεί από τη ρύπανση της σκόνης που δημιουργείται δια της μεθόδου της διασποράς.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ: 
Πρόκειται για το τελευταίο βήμα πριν από τη σήμανση του σκυροδέματος και πρέπει να εφαρμοσθεί πάνω από το σκληρυντικό χρώμα και μόνο αφού ολοκληρωθεί το ανακάτεμα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ: 
Πριν το ανακάτεμα αδειάστε το μισό από το περιεχόμενο σ’ ένα στεγνό δοχείο και αερίστε το υλικό για να αποσυμπιεστεί πριν να το απλώσετε στην επιφάνεια. Απλώστε το ομοιόμορφα πάνω στην επιφάνεια δια της μεθόδου της διασποράς. Επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή όταν φυσάει. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την αποφυγή εισπνοής της σκόνης. Για ομοιόμορφη κάλυψη συνήθως απαιτούνται δύο επιστρώσεις.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: 
Το έγχρωμο ή το διάφανο μέσο απεμπλοκής επιβάλλεται να χρησιμοποιηθεί πάνω σε φρεσκοϊσοπεδομένο έγχρωμο σκυρόδεμα επειδή δημιουργεί το απαραίτητο εμπόδιο που προλαβαίνει την αναρρόφηση από ένα τελειωμένο προϊόν και κατά συνέπεια μειώνει ακόμη περισσότερο την ανάγκη για ρετουσάρισμα. Χρησιμοποιώντας το έγχρωμο μέσο απεμπλοκής επιτυγχάνουμε μια όψη παλαιότητας. Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί χρωμάτων, που δίνουν την εντύπωση δύο χρωματικών τόνων και τονίζουν τα ανοιχτόχρωμα τμήματα. Το πιο σκούρο χρώμα, εφαρμοζόμενο πάνω από το σκληρυντικό χρώμα, εισέρχεται στα κοιλώματα  των κενών που γεμίζονται με ρευστοκονίαμα καθώς και στα βαθύτερα στρώματα.

ΤΕΛΕΙΩΜΑ: 
Με την πλύση υψηλής πίεσης με νερό και μόνο αφού στεγνώσει το σκυρόδεμα, μπορείτε να επιτύχετε την αφαίρεση του παραπανίσιου έγχρωμου μέσου απεμπλοκής. Προσέξτε να μην το ξεπλύνετε τελείως. Πλένοντας τα κενά που γεμίστηκαν με ρευστοκονίαμα και τα βαθύτερα κοιλώματα με γρήγορες κινήσεις απ’ αυτές που πραγματοποιείτε για τα ανοιχτόχρωμα τμήματα, θα επιτρέψετε στο σκουρότερο χρώμα του μέσου απεμπλοκής να παραμείνει.

ΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ:
0,125-0,150 kg περίπου είναι αρκετά ανάλογα με τις συνθήκες, δηλαδή ανάλογα με το αν φυσάει αέρας.

ΧΡΩΜΑΤΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : 
SUN GRAY, DARK GRAY, SUN BROWN, DARK BROWN.
Το προϊόν διατίθεται σε σάκους των 10 kg.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:
Ζητήστε τα Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας της ΤΕΜΝΟΝ σύμφωνα με τον 2001/58/Ε.Κ.