Σταμπωτό τοίχου

Σταμπωτό Τοίχου


Το Σταμπωτό τοίχου είναι ένα πλήρως τεχνητό σύστημα για επίστρωση σε κάθετες επιφάνειες. Είναι φτιαγμένο από επιλεγμένη άμμο υψηλής ποιότητας, τσιμέντο και ειδικά πολυμερή χημικά και προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά σε κάθε κάθετη εφαρμογή.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την όψη φυσικής πέτρας, σχιστόλιθου, τούβλου ή ακόμη και ξύλου. Είναι ιδανικό για τοίχους, κολώνες, πλαίσια παραθύρων καθώς και εσοχές που περιβάλλονται από άλλα υλικά και σε συνδυασμό με τους διάφορους χρωματισμούς σας προσφέρουν απεριόριστες επιλογές για τις επιφάνειές σας.

Το Σταμπωτό Τοίχου έχει διαμορφωθεί είτε για εσωτερική είτε για εξωτερική εφαρμογή σε οποιοδήποτε στερεό υπόστρωμα. Μόλις εφαρμοστεί μπορείτε να χαράξετε τα δικά σας σχήματα, να δώσετε την υφή που θέλετε και να ολοκληρώσετε τις δημιουργικές σας ιδέες. Επίσης χρησιμοποιώντας τα ειδικά εργαλεία γλυπτικής της εταιρείας μας, την επόμενη μέρα της εφαρμογής, μπορούμε να προσθέσουμε καθαρές και ευκρινείς λεπτομέρειες στον τοίχο σας.

Τα παραδοσιακά υλικά τοιχοποιίας τέλος, μπορεί να είναι ακριβά ειδικά όταν πρέπει οι τοίχοι να χτιστούν με καμπύλες. Οι ευθείες γραμμές ή οι καμπύλες στο Σταμπωτό Τοίχου μπορούν να δημιουργηθούν με μικρές ή με μεγάλες πέτρες χωρίς αυτό να έχει κάποια επίπτωση στην απόδοση ή στο κόστος.