σταμπωτό δάπεδο

Σταμπωτό Δάπεδο


Πρόκειται για μια εύκολη, γρήγορη και οικονομική κατασκευή, με βασικό υλικό το οπλισμένο μπετόν για κατασκευή δαπέδων υψηλής αισθητικής.

Το σταμπωτό δάπεδο λοιπόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό και δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση. Μπορεί να προσομοιώσει πολλές επιφάνειες όπως σχιστόλιθος, πέτρα, τούβλο, λιθόστρωτο, ακόμη και ξύλινες σανίδες, πάντα όμως με την ανθεκτικότητα που παρέχει το τσιμέντο. Επιπλέον μπορεί να ενσωματώσει και την ενδοδαπέδια θέρμανση έτσι ώστε να προσδώσει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στο εσωτερικό του κτηρίου.

Τα παραδοσιακά συστήματα επίστρωσης όπως η φυσική πέτρα και οι πλάκες έχουν συχνά προβλήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όπως η κίνηση του εδάφους, τα βρύα, οι λεκέδες και τα ζιζάνια. Ένα σύστημα σταμπωτού δαπέδου όμως εξαλείφει πολλά από τα προβλήματα αυτά, λόγω της μονολιθκής δομής του αλλά και της ποιότητας του με την οποία αυξάνεται η αντοχή στην τριβή και σφραγίζεται η επιφάνεια του εδάφους. Το σταμπωτό δάπεδο κατά συνέπεια έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο και διατηρεί την καλή κατάστασή του για πολλά χρόνια.

Ακόμη, συνδυάζοντας χρώματα, υφές, σχήματα και μοτίβα μπορείτε να φέρετε τον προσωπικό σας χαρακτήρα στο δάπεδό σας. Χρησιμοποιώντας τους διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων και την καλλιτεχνική σας διάθεση θα είστε σε θέση να αναδείξετε οποιαδήποτε περιοχή του σπιτιού σας με τρόπο είτε κλασσικό, είτε μοντέρνο και σύγχρονο. Το σταμπωτό δάπεδο είναι η επιλογή των ανθρώπων με δημιουργικότητα και υψηλές προσδοκίες.

Το σκυρόδεμα, τέλος είναι ένα βιώσιμο οικοδομικό υλικό που έχει πολύ μικρή επίπτωση στο περιβάλλον σε σύγκριση με άλλα οικοδομικά υλικά. Άμμος, τσιμέντο, αδρανή υλικά και νερό είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σκυροδέματος. Το μόνο που προσθέτουμε είναι χρώμα, υφή και δημιουργικότητα για να το κάνουμε πιο ευχάριστο αισθητικά. Η κατασκευή με σκυρόδεμα είναι μια δημιουργική πινελιά για τον χώρο σας και ταυτόχρονα είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.