βοτσαλωτά δάπεδα

Βοτσαλωτό Δάπεδο


Συνδυάζοντας τα κλασσικά (Ιταλικά) μωσαϊκά με τις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής πολυμερών υλικών δημιουργήσαμε το Βοτσαλωτό Δάπεδο, ένα μοναδικό σύστημα δαπέδου, ανθεκτικό ακόμη και στις πιο απαιτητικές επιφάνειες.

Έχοντας πάχος από 2 έως 5 cm το Βοτσαλωτό Δάπεδο μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε νωπό είτε σε υπάρχον σκυρόδεμα καθιστώντας το, το τέλειο υλικό για νέες κατασκευές ή και ανακαινίσεις. Έτσι, μέσα από τα ποικίλα χρώματα και σχέδια σας δίνεται η ελευθερία να αναδείξετε την δημιουργικότητά σας.

Παράλληλα, λόγω της φύσης του το Βοτσαλωτό Δάπεδο έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα συστήματα για εκτεθειμένες επιφάνειες:

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανοιχτά, φωτεινά χρώματα.
  • Λόγω του μικρού πάχους του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε επιφάνειες που δεν υπάρχει δυνατότητα να ξεφύγετε σε ύψος.
  • Είναι εύκολο στην κατασκευή και εφαρμογή.
  • Δίνεται η δυνατότητα για εσωτερική ή εξωτερική εφαρμογή.
  • Δίνεται η δυνατότητα γυαλίσματος.
  • Υπάρχει υψηλή αντοχή και ευκαμψία.

Το Βοτσαλωτό Δάπεδο λοιπόν είναι ιδανικό για πλατείες, διαβάσεις πεζών, πεζοδρόμια, βεράντες και ταράτσες. Χρησιμοποιώντας το αντιολισθητικό επίστρωμα είναι σίγουρο πως και οι πεζοί και τα οχήματα θα ωφεληθούν σε συνθήκες βροχής ή πάγου. Επίσης λόγω της μονολιθικής δομής του έχει εξαιρετική αντοχή σε μεγάλες πιέσεις ακόμη και μετά την πάροδο των ετών ενώ λόγω της υψηλής αντοχής των υλικών του το Βοτσαλωτό Δάπεδο μπορεί να γυαλιστεί καλύτερα από κάθε άλλο σκυρόδεμα.